Obiectivele noastre

Ne propunem înfiinţarea unei Funadaţii pentru bolnavii de neurofibromatoză din România pentru pacienţii care suferă de această maladie să primească sprijin financiar şi psihologic atât din partea persoanelor calificate cât şi din partea membrilor. Socializarea este foarte importantă de aceea facem apel la toţi care au neurofibromatoza să ni se alăture pentru că doar împreună vom reuşi să găsim soluţii pentru a trece mai uşor peste problema noastră.

Obiectivul nostru este să obţinem în primul rând sprijin din partea Ministerului Sănătăţii pentru ca toate analizele şi investigaţiile necesare să fie gratuite şi accesibile. Această maladie poate afecta întreg organismul de aceea controalele medicale repetate la diverşi medici pentru unele persoane reprezintă un efort financiar mult prea mare. Controalele sunt obligatorii deoarece tumorile pot să apară oriunde pe corp, inclusiv pe organele interne, iar dacă acestea sunt depistate din timp se poate interveni chirurgical.

Dorim ca la acest proiect să se alăture cât mai mulţi medici care isi doresc să facă parte dintr-un program de studiu şi cercetare în ceea ce priveşte această maladie.

În ţară încă avem mulţi medici capabili demni de toată lauda. În afara ţării la fel, iar dacă va exista o colaborare la nivel internaţional, împreună  vom găsi o soluţie. Dacă nu pentru noi, măcar pentru copiii noştri. Sperăm să reuşim să atragem inclusiv Fonduri Europene.